Televizor LED Star-Light, 80 cm

By advanced - March 10, 2019


Daca nu stiti nimic despre brand-ul Star-Light, va spun ca este o marca sub care eMag-ul produce aparatura electronica si electrocasnica. Politica lor este pretul mic si intentioneaza sa isi extinda categoriile de produse.
Exista doua metode prin care puteti vedea la televizor, filme, poze si puteti asculta muzica preferata pe care o aveti intr-un laptop.
Prima varianta este conectarea laptopului la televizor, printr-un cablu HDMI. Tot ce se intampla pe laptop, veti putea vedea la televizor, avantajul fiind dimensiunea mai generoasa si claritatea oferita de display-ul televizorului.
A doua varianta este prin mutarea filmelor, pozelor si melodiilor pe un stick USB, sau pe un hard extern. Aceste dispozitive pot fi conectate la televizor, direct prin portul USB.
Star-Light 32DM3500 detine un slot CI+, in care veti putea introduce cartelele primite de la furnizorul de televiziune.

Star-Light 32DM3500 este un televizor cu diagoana de 80 cm. As spune ca este un televizor de dimensiune medie, care se potriveste atat in dormitoare cat si in living-urile de dimensiuni mai mici.
Rezolutia de care beneficiaza Star-Light 32DM3500 este HD, ceea ce inseamna 1366 x 768 pixeli. Rezolutia ecranului este suficienta, tinand cont de diagoanala de 80 cm. Nu ar fi fost justificata o rezolutie mai performanta precum Full HD, sau Ultra HD.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments